Buitenreclame

VLAGGEN

Een eenvoudige en doeltreffende manier om uw bedrijfspand aan te kleden. De verschillende soorten vlaggen die Printwarehouse levert zijn kioskvlaggen, beachvlaggen, mastvlaggen en beachflags. Vlaggen worden met een zeer hoge resolutie geprint. Door de sublimatietechniek is de print aan beide zijden zichtbaar.  Klik hier voor meer informatie over vlaggen.

SPANDOEKEN

Wilt u opvallen in groot formaat? Dan is een spandoek ideaal om uw uiting op te tonen, voor zowel binnen als buiten. Spandoeken zijn uitstekende reclamedragers en brengen uw boodschap over aan uw doelgroep. Dit kan middels een tekst of via full color gedaan worden. U kunt als afwerking kiezen uit; omzoomen met ringen, schoonsnijden of een tunnelzoom. Naast de doeken leveren wij ook de frames waarin deze spandoeken geplaatst kunnen worden, samen met de elastieken voor bevestiging. Maak de spandoeken vooral buiten niet vast met tie wraps, deze geven bij belasting niet mee en zullen de ringen of het doek zelf uit laten scheuren.

STOEPBORDEN

Snel en doeltreffend de aandacht van passanten treffen? Dan is een stoepbord de uitkomst. Stoepborden zijn leverbaar met een waterbak of met een stalen onderstel. Let wel op dat er gemeentelijke richtlijnen zijn voor het blokkeren van stoepen e.d.

Naar boven