Stickers

Stickers zijn er in talloze vormen en afmetingen. Printwarehouse kan stickers leveren voor vlakke ondergronden of gebogen ondergronden. Vierkante, rechthoekige, ronde of contour gesneden stickers. Witte, transparante of gekleurde ondergrond. Tot slot kunnen stickers worden afgewerkt met een transparante beschermlaag voor de bescherming tegen weersinvloeden.

Monomeer Sticker

Door de monomere weekmakers in deze sticker is de sticker minder flexibel. Hierdoor is de sticker uitsluitend te gebruiken voor vlakke ondergronden zoals ramen en borden. Na verloop van tijd krimpt de monomeer sticker waardoor er vocht achter de sticker kan komen. De monomeer sticker is hierdoor het meest geschikt voor tijdelijke toepassingen op vlakke ondergronden. De gunstige prijsstelling van de monomeer is een pré.

Polymeer Sticker

De Polymeer sticker is een zeer dunne vinyl sticker die bijzonder goed 3D te vervormen is. Hierdoor is deze sticker uitermate geschikt voor gebogen ondergronden. Door de flinterdunne sticker is het aanbrengen van de polymeer sticker geen eenvoudig klusje.

Gegoten Sticker

De gegoten sticker is door warmte blijvend te vervormen. Hierdoor wordt de gegoten sticker gebruikt voor het wrappen van voertuigen en andere ondergronden met kleine details. Het nadeel van de gegoten sticker is de hoge prijs en de complexe wijze van aanbrengen.

Naar boven