Wie zijn wij

PrintWarehouse is een digitaal printbedrijf actief in het drukken/printen van diverse media. Heeft u, als full service bureau of als eind gebruiker spandoeken, posters, vinyl, textiel of andere media nodig, dan bent u bij ons aan het juiste adres. PrintWarehouse is gespecialiseerd is het realiseren van groot formaat interieur decoraties. Met onze zeer uitgebreide fotobibliotheek combineren wij veelzijdigheid met hoogwaardig printwerk

Wat doen wij ?

Naast de reeds bekende canvas schilderijen en foto op kunststof produceren wij groot formaat wanddecoraties, het Tablo, waarmee het mogelijk is om uw hele wand naadloos te voorzien van een decoratie. Naast het decoratieve aspect biedt het Tablo ook akoestische voordelen voor de ruimte. Het Tablo heeft zelfs de mogelijkheid om uit te breiden met extra geluidsdempend materiaal waardoor een vervelende galm of slechte akoestiek tot het verleden behoort. Voor alle interieur toepassingen gebruiken wij solvent vrije inkt en PVC-vrij textiel waardoor het heel milieuvriendelijk is. Naast de groot formaat interieur decoraties is PrintWarehouse ook sterk in het groot formaat reclame printwerk. Roll-up bannners, posters, stickers, (auto)- belettering, spandoeken en vlaggen zijn enkele van de producten die wij dagelijks produceren. Naast het printen verzorgen wij ook de afwerking van het printwerk zoals omzoomen, ringen, confectie en lassen.

Onze filosofie

PrintWarehouse heeft een no-nonsense werkwijze waar U als klant centraal staat! Door nauwe samenwerking met strategische partners werken wij aan nieuwe innovatieve producten. Zo blijven wij voor U als klant altijd een meerwaarde!

Onze webwinkels

Om het bestelgemak te vergroten hebben wij voor u 2 webwinkels ingericht.

Naar boven